Bukuu – Kita Perlu Bersatu! Apk Kostenlos

1.3

Herunterladen APK
0/5 Sem votos
Versão
1.3
Requisitos
4.4 ve sonrası
Tamanho
32M
Comex
Google Play

Denunciar este app

BESCHREIBUNG

Bukuu – Kita Perlu Bersatu! Apk Kostenlos

Adakah anak anda tidak suka membaca buku? Pupuk daya imaginasi anak anda dengan memberi mereka akses kepada beratus bahan bacaan dengan Bukuu – buku cerita interaktif Bahasa Melayu. Tukarkan peranti mudah alih anda menjadi sebuah perpustakaan yang penuh dengan buku virtual yang sesuai in… Kanak-kanak berumur 3 hingga 12 tahun.

Setiap tajuk Bukuu tersedia dengan fungsi teks karaoke, ilustrasi, dan jalan cerita menarik. Yang mampu mencabar daya fikir dan kreativiti kanak-kanak, berbanding buku bergambar biasa.

Bukuu merupakan koleksi cerita pengembaraan, haiwan, permainan tradisional, dan lain-lain. Ia mendedahkan pengenalan membaca yang positif yang memupuk pembangunan pendidikan anak anda. Dengannya, anak anda belajar un… Membaca dengan yakin. Ia sangat sesuai un… Kanak-kanak yang baru belajar membaca atau yang telah mahir membaca.

Bukuu – Kita Perlu Bersatu! Apk Full

.. Membaca buku sendiri
* Membantu anak anda menjadi pembaca kecil yang yakin

Jadi, Bukuu adalah jawapan yang tepat!

Sertai kami melancarkan pembacaan mereka melalui pengembaraan yang menarik dengan mendapatkan cerita baru setiap hari. Kami sedia membantu anda mendorong anak-anak mendapatkan apa yang terbaik non… Mereka. Muat turun Bukuu sekarang dan memulakan pengalaman membaca yang menyeronokkan!

Judul buku akan ditambah dari masa ke semasa. Untuk maklumat lanjut, sila layari www.Bukuu.Handelsgesellschaft.My atau www.Facebook.Co./bukuu.My

Imagens

Herunterladen Link

¿Cómo instalar Bukuu - Kita Perlu Bersatu! Apk Kostenlos APK?

1. Toca el archivo Bukuu - Kita Perlu Bersatu! Apk Kostenlos APK descargado.

2. Toca instalar.

3. Sigue los pasos que aparece en pantalla.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.